dijous, 15 d’octubre del 2020

La nova mirada de l'educació


Que ens transmet una mirada? Una emoció, un desig inclús un pensament. Així és la nova educació, basada en els ulls i en l'expressió corporal com a mirall i reflex pels infants.

Comencem un nou curs com a repte pels entusiastes i amants d'aquesta professió, que tenim la necessitat intrínseca de tornar a aprendre i a ensenyar dins aquest nou món. 
Per elles i ells, per vosaltres les famílies, Xipell ha adaptat tot el seu centre perquè es pugui garantir la seguretat per a tothom i així puguem  gaudir de nou de l'experiència de conviure amb amigues i amics, d'aprendre en nous entorns, d'explorar possibilitats i d'emocionar-nos de nou davant tot èxit personal o grupal. Tot i ser un curs atípic on la part social es deixa a un costat, des del centre lluitarem perquè aquesta sigui encara part fonamental del nostre centre, perquè en aquells petits moments de trobada, entre professionals, famílies i infants, afavorim la bona relació, l'intercanvi d'idees i la transparència d'uns amb els altres.

Donem així la benvinguda al curs 2020 - 2021 ple d'aprenentatges i noves metes per a tothom. Seguirem treballant perquè els vostres infants trobin en Xipell un entorn agradable, càlid i segur per la seva evolució.